Categories
Vesti

Februar u Partizanu 2

2.2. Merenje motoričkih sposobnosti i antropometrijskih mera plesača, DIF

U okviru naučno-istraživačkog projekta koji se realizuje na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, učestvuju deca koja treniraju u novosadskom i kameničkom ogranku Partizana 2.
Merioci ovog testiranja su profesori, asistenti i saradnici, kao i studenti master studija na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja koji imaju višegodišnje iskustvo u procenjivanju raznih dimenzija antropološkog statusa čoveka.
Partizan 2 već godinama sarađuje sa Fakultetom u ovoj oblasti, a svi podaci dobijeni u istraživanju biće iskorišćeni isključivo u naučne svrhe, kao i za stručnu analizu trenerima.

8.2. Veče plesa, kulturna stanica Eđšeg

Seniorski tim Partizana 2 učestvuje na trećoj manifestaciji “Veče plesa” koje se održava u prelepom ambijentu dvorca Eđšeg. Cilj događaja je da igrači i koreografi podele svoje stvaralaštvo sa publikom, ali i da se publika upozna sa različitim plesnim stilovima, pošto na ovom događaju učestvuje nekoliko studija i klubova.
P2 seniorke nastupaju sa koreografijom “Twisted”.

9.2. Snimanje emisije Zvrk, studio “Dunav”

Deca iz starije grupe u Sremskoj Kamenici idu na snimanje nove epizode emisije Zvrk. Nastupe dečijih grupa Partizana 2, iz Novog Sada i Kamenice, možete gledati vikendom na RT Vojvodine, u okviru ove emisije za decu.

14.2. Dan zaljubljenih u ples, Partizan 2

Tradicionalno obeležavamo praznik Svetog Trifuna i slavimo ples! U koreografijama koje se prave u Partizanu 2, koriste se sve emocije, od tuge, besa, sreće pa sve do osećaja zaljubljenosti i baš zato obeležavamo ovaj praznik, na naš način. Proslavite Dan zaljubljenih sa nama ovog četvrtka uz moto- We love (2) dance!