Categories
P2 projekti

Igre pored Dunava

Fizička aktivnost ima dokazan pozitivan uticaj na pravilan rast i razvoj dece, naročito u senzitivnom periodu razvoja. Takođe, sugrađani koji vode sedentaran način života, imaju velike koristi od rekreativnog bavljenja sportom.
U cilju toga Društvo sport za sve Partizan 2 će na Štrandu organizovati javne časove pod nazivom „Igre pored Dunava“ tokom poslednjeg vikenda u avgustu.


U okviru javnih časova, mlađi i stariji sugrađani moći će da učestvuju u aktivnostima poput preskakanja vijače, igri sa loptom, modernog plesa za sve, rekreaciji za žene i poligona spretnosti.
Pre svih aktivnosti, biće održano zajedničko zagrevanje uz muziku, na kom će se raditi vežbe oblikovanja i tokom kog će treneri Partizana 2 govoriti o važnosti bavljenja fizičkom aktivnošću.
Poslednjeg dana programa biće organizovan mini turnir takmičarskog karaktera, kako bi se podstakao sportski duh i povećalo interesovanje za učešće.

„Igre pored Dunava“ organizuju se u okviru projekta „Uključi se u igru na obalama reka i jezera“ koji sprovodi Savez sport za sve Vojvodine.

Igrajte se sa nama!